AGV INTERNATIONAL - logo - png

AGV Totaaloplossing

Automatisering

De intelligente AGV-oplossingen die wij bedenken, ontwikkelen en implementeren zorgen voor een gegarandeerde verlaging van uw operationele proceskosten. Of het nu gaat om eenvoudige AGV’s, volledig geautomatiseerde AGV’s inclusief Dual Drive+ oplossingen, AGV International is de AGV-specialist!

Hieronder een overzicht van alle bouwstenen die onze AGV-oplossingen voor u succesvol maken.

AGV International - AGV - totaaloplossing

Hoogst mogelijke opslag capaciteit

AGV International is in staat om voor u de hoogst mogelijke opslag capaciteit te benutten binnen het maximaal beschikbare aantal kubieke meters. Wij kunnen opslag van goederen en producten met een diepe voorraad per SKU door middel van AGV gestuurde trucks inclusief automatisch gestuurde shuttles optimaliseren.

Met deze oplossing kunnen wij met slechts een minimaal aantal gangpaden talloze pallets voor u in- en uitslaan. Doordat u kunt werken met een minimum aantal operators, 24/7, zult u opmerkelijke besparingen doorvoeren. Tegelijkertijd behaalt u dus optimale opslag capaciteiten uit de bestaande of nieuw te bouwen ruimte. Vraag ons naar onze overige voordelen!

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV’s

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen

Intake/Site Survey

Bij ieder nieuw AGV-project maken we een uitgebreide AGV-site survey van de situatie. We bezoeken uw locatie en we bespreken grondig uw wensen en doelstellingen. Tegelijkertijd kijken we aandachtig naar uw situatie om praktische (on)mogelijkheden vooraf in kaart te brengen. En we geven advies over de mogelijkheden.

Productie

Na akkoord worden de AGV’s in productie genomen. Deze productie bestaat uit: het produceren van het voertuig en het schrijven van de benodigde software op maat voor uw situatie. Wij briefen onze specialisten en begeleiden ze in dit productieproces om tot het met u afgestemde gewenste resultaat te komen. Na realisatie van de voertuigen en de softwarematige functionaliteiten start de eindfase: de implementatie bij u op locatie.

Concept ontwerpfase

Na de site survey volgt het ontwerp inclusief compleet rapport. Alle van invloed zijnde elementen worden hierin meegenomen. Het ontwerp sluit naadloos aan op uw interne logistieke- en/of productieomgeving Als het functioneel ontwerp (de AGV-architecture) is goedgekeurd, wordt dit ontwerp vertaald naar een gedetailleerd ontwerp en zal de uitvoering beginnen.

Site Acceptance Test

Vervolgens wordt er in de praktijk getest of de software en voertuigen goed op elkaar zijn afgestemd. Kleine afwijkingen komen hier eventueel aan het licht, zodat we met kwalitatieve testen de AGV’s 100% betrouwbaar krijgen.

Benieuwd?

Neem contact met ons op

Telefoon

Mail

Adres

AGV international - eigenaar - Tom - Broeder
Tom Broeder
Managing Director AGV International B.V.

Neem contact op

AGV international - eigenaar - Tom - Broeder
Tom Broeder
Managing Director AGV International B.V.
nl_NL