AGV INTERNATIONAL - logo - png

iCUBE

Intelligent Storage System

De iCUBE is een innovatieve oplossing voor magazijnautomatisering, die is ontworpen met flexibiliteit en modulariteit als uitgangspunt.

Wat de iCUBE onderscheidt van andere automatiseringssystemen voor magazijnen, is het feit dat de iCUBE het voordeel biedt van volledige automatisering en er tegelijkertijd minder machines worden gebruikt dan bij andere systemen.

De iCUBE beheert alle palletbewegingen door alleen gebruik te maken van 3D-carriers en liften. Alle machine- en palletbewegingen worden automatisch geregeld met behulp van onze geavanceerde Warehouse Control Software (WCS).

Veiligheid

Een van de belangrijkste voordelen van een iCUBE automatisch magazijn is de veiligheid, zowel vergeleken met vorkheftruck bediende magazijnen, maar ook grote geautomatiseerde kraansystemen die zware machines gebruiken.

Veiligheidszones kunnen worden geconfigureerd in de iCUBE, zodat de 3D-dragers taken kan blijven uitvoeren in de rest van het magazijn, terwijl er in een bepaalde zone van het magazijn geen 3D-dragers zijn.

Maximaal ruimtegebruik

De Logiqs 3D-dragers en liften evenals de X-tracks (tracks tussen gangpaden voor de 3D-dragers)zijn extreem compact, en hebben een lage impact op de totale opslagcapaciteit van het magazijn.

De Logiqs-software maakt ook alle pickstrategie├źn mogelijk, rekening houdend met volledig gebruik van de beschikbare opslagstroken. Onze software kan ook worden geconfigureerd om kavels automatisch te reorganiseren in downtime, zodat pallets al zijn voorbereid op expeditie zonder input van de gebruiker.

AGV International - Automated - Guided - Vehicles - iCUBE - Logics

Benieuwd?

Neem contact met ons op

Telefoon

Mail

Adres

AGV international - eigenaar - Tom - Broeder
Tom Broeder
Managing Director AGV International B.V.

Benieuwd?

Neem contact met ons op

AGV international - eigenaar - Tom - Broeder
Tom Broeder
Managing Director AGV International B.V.
nl_NL