RAIL GUIDED VEHICLES

RGV

Industriele perfectie is gelijk aan doeltreffendheid door eenvoud

Rail - guided - vehicles - onderkant
RAIL GUIDED VEHICLES

RGV LT 1500L

Deze gloednieuwe RGV serie is een rail guided vehicle die volbeladen stapelwagens vanuit een met lichtschermen beveiligd gebied naar een compact gedeelte van het warehouse richting de orderpickers brengt. In veel gevallen lopen de orderpickers in de bloemen industrie tot wel tientallen kilometers per dag. Dankzij de LT1500 RGV series zijn we in staat gebleken dit in de praktijk extreem terug te dringen. Tegelijkertijd meten we in veel analyses dat de orderpickers tot wel meer dan het dubbele aantal orderpicks doen, gemeten over dezelfde tijd.
VEILIGHEIDSSCANNER

Veiligheid

De veiligheid van het RGV-systeem is een van de belangrijkste onderwerpen. Doordat de RGV’s op rails rijden, zijn er geen mogelijkheden tot stuurfouten en kunnen we met een hoge snelheid rijden. Zodra iemand onverhoopt in het zetveld belandt, schakelt het betreffende gangpad zich automatisch uit. Hierdoor ontstaan er nooit gevaarlijke situaties.

Voor een optimale veiligheid hebben we safety scanners gemonteerd op de voor- en achterzijde van de RGV’s. Deze met diverse zones voorgeprogrammeerde persoonsbeschermers zorgen ervoor dat de RGV nooit een aanrijding met een persoon kan veroorzaken.
Rail - guided - vehicles - bedieningspaneel

Benieuwd naar de RGV LT 1500L?

Neem contact met ons op

nl_NL

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!