AGV INTERNATIONAL - logo - png

AGV International

Toegevoegde waarde

AGV INTERNATIONAL

Toegevoegde waarde

Totaaloplossingen

AGV specialist

AGV International is één van de eerste AGV-aanbieders die AGV-totaaloplossingen voor de productie- en logistieke markt ontwikkelde. Deze ruime ervaring heeft geleid tot succesvolle totaaloplossingen en aanzienlijke kostenverlagingen. AGV International is een zelfstandige onafhankelijke leverancier die samenwerkt met gerenommeerde producenten en softwareleveranciers. Dit heeft zo zijn voordelen, en die vormen gezamenlijk de toegevoegde waarde die wij bieden. Hieronder is een overzicht weergegeven van alle bouwstenen die onze AGV-oplossingen voor u succesvol maken.

Hoogst mogelijke opslagcapaciteit

AGV International helpt u de hoogst mogelijke opslagcapaciteit te realiseren binnen het maximaal beschikbare aantal kubieke meters. Wij optimaliseren opslag van goederen en producten met een diepe voorraad per SKU door middel van AGV gestuurde trucks inclusief automatisch gestuurde shuttles. Met deze oplossing kunnen wij met een minimaal aantal gangpaden talloze pallets voor u in- en uitslaan. Doordat u kunt werken met een minimum aantal operators zult u opmerkelijke besparingen doorvoeren, en dat ook nog eens 24/7!

AGV International - heftrucks - magazijn - stellage
Automated - guided - vehicles - hoek - group - agv

Verlagen proceskosten!

Waar vroeger gesproken werd over investeringen en over ‘cost of ownership’ gaat AGV International een stap verder. Het doel bij het realiseren van iedere AGV-oplossing is om te komen tot aanzienlijke en directe verlaging van uw proceskosten. Door slimmere oplossingen toe te passen worden proceskosten verlaagd en gegarandeerd aan de hand van vastgestelde KPI’s en SLA’s.

Maatwerk als standaard

Overweegt u om uw productie- of logistieke proces te automatiseren? Bij ieder nieuw AGV-project maken we een uitgebreide AGV site survey van de situatie. We bezoeken uw locatie en we bespreken grondig uw wensen en doelstellingen. Tegelijkertijd kijken we aandachtig naar uw situatie om praktische (on)mogelijkheden vooraf in kaart te brengen. Op die manier is ieder advies afgemeten op de situatie en stippen we complexiteit en voordelen voor uw organisatie aan. Na de site survey volgt het ontwerp inclusief compleet rapport. Alle van invloed zijnde elementen worden hierin meegenomen. Het ontwerp sluit naadloos aan op uw interne logistieke- en/of productieomgeving.

AGV International - Icube - toegevoegde - waarde - doos - magazijn
Automated - guided - vehicles - Unibot - bedieningspaneel

Service en garantie

Een intelligente AGV-oplossing is bedoeld om uw totale proceskosten te verlagen. Daarom bieden wij ook garanties op het resultaat dat met onze AGV-oplossingen gerealiseerd wordt. Zekerheden en transparantie afgestemd op uw KPI’s. Ook wordt er voordat de installatie voltooid is uitgebreid getest of de software en voertuigen goed op elkaar zijn afgestemd. Kleine afwijkingen komen hier eventueel aan het licht, zodat we met kwalitatieve testen de AGV’s 100% betrouwbaar krijgen.

Alle voordelen

In een notendop

AGV International - icon - van - a - naar - b

Eenvoudig van A naar B

AGV International - icon - automatisch - magazijn

Volledig automatisch magazijn

AGV International - icon - Dual - Drive

Dual Drive+ oplossingen

AGV International - icon - proces

Met onze AGV’s heeft u het gehele proces foutloos en compleet in de hand

AGV International - icon - 24_7

Onze AGV’s en bijbehorende service zijn 24 uur per dag inzetbaar

AGV International - icon - proces - in - een - keer - goed

Uw proces loopt in één keer goed

AGV International - icon - stellingen - producten

Ze veroorzaken geen schade aan producten, stellingen, machines en gebouwen

AGV International - icon - klanttevredenheid

Het systeem genereert een hoge mate van klanttevredenheid – betrouwbaarheid

Benieuwd?

Neem contact met ons op

AGV international - eigenaar - Tom - Broeder
Tom Broeder
Managing Director AGV International B.V.