AUTOMATISERING

Toegevoegde Waarde

TOTAAL OPLOSSINGINGEN

AGV specialist

AGV International is één van de eerste AGV-aanbieders die AGV- totaaloplossingen voor de productie- en logistieke markt ontwikkelde. Deze ruime ervaring heeft geleid tot succesvolle totaaloplossingen en aanzienlijke kostenverlagingen.
Screenshot-2021-08-12-at-14.17.50.png

Verlaging proceskosten!

Waar vroeger gesproken werd over investeringen en over ‘cost of ownership’ gaat AGV International een stap verder. Het doel bij het realiseren van iedere AGV-oplossing is om te komen tot aanzienlijke en directe verlaging van uw proceskosten. Door slimmere oplossingen toe te passen worden proceskosten verlaagd en gegarandeerd aan de hand van vastgestelde KPI’s en SLA’s.

Overige toegevoegde waarden:

• Met onze AGV’s heeft u het gehele proces foutloos en compleet in de hand
• Onze AGV’s en bijbehorende service zijn 24 uur per dag inzetbaar
• Uw proces loopt in een keer goed
• Onze AGV’s hebben geen onnodige pauze
• Ze veroorzaken geen schade aan producten, stellingen, machines en gebouwen
• Het systeem genereert een hoge mate van klanttevredenheid – betrouwbaarheid

Besparen vanaf dag 1

Operationele lease en Full Service biedt uw organisatie de mogelijkheid om direct te besparen. Vaste maandelijkse tarieven geven uw bedrijf een transparant inzicht. U weet exact waar u aan toe bent, de verlaging in totale kosten is direct merkbaar.

100% onafhankelijk

AGV International is een zelfstandige onafhankelijke leverancier die samenwerkt met gerenommeerde producenten en softwareleveranciers. Zo is AGV International in staat maatwerk te leveren in elke toepassing.

AGV site survey – weet waar u aan toe bent!

Overweegt u om uw productie- of logistieke proces te automatiseren? Maak dan gebruik van onze AGV site survey. Aan de hand van een Site Survey inventariseren wij uw (logistieke) proces en adviseren u over de directe voordelen voor uw organisatie.

Zekerheden vooraf

Een intelligente AGV-oplossing is bedoeld om uw totale proceskosten te verlagen. Daarom bieden wij ook garanties op het resultaat dat met onze AGV-oplossingen gerealiseerd wordt. Zekerheden en transparantie afgestemd op uw KPI’s.
Geïnteresseerd in de RGV LT 1500L?

Neem contact op

    * – Verplicht
    * – velden zijn verplicht


    Los de volgende som op: