Het proces van AGV implementatie

De implementatie van een AGV-systeem is een ingrijpend proces. Dat is niet alleen het geval vanwege de grote invloed die de implementatie heeft op de verandering binnen een organisatie, maar ook vanwege de invloed die de implementatie heeft op de volledige bedrijfsvoering zowel intern als extern. De implementatie van een AGV-systeem is een duurzaam proces dat uit meerdere fases bestaat. Om u hier zo goed mogelijk over te informeren hebben wij een gids samengesteld, waarin van A tot Z het proces van de AGV-implementatie wordt uitgelegd. Deze gids bestaat onder andere uit:

Beginfase van de AGV implementatie

In deze fase zullen we het voornamelijk hebben over oriënterende zaken. Denk hierbij onder andere aan het intekenen van de locatie, in kaart brengen van mogelijke uitdagingen en uitvoeren van meerdere calculaties. 

The middle stage of AGM implementation.

De volgende fase, het middentraject, is al direct een stuk serieuzer van aard. Organisaties hebben nu officieel de keuze gemaakt om een AGV-systeem te implementeren binnen de organisatie om hier resultaat mee te behalen. Het middentraject staat bekend als het meest intensieve traject gedurende het volledige implementatie proces van het AGV-systeem. 

De installatie fase van de AGV implementatie

Nadat enkele weken babysitten erop zit is het tijd voor de officiële handover van het AGV systeem. Dit is ook vaak een laatste milestone, de klant is nu officieel eigenaar van het systeem. Vanaf dit moment is het project volledig opgeleverd.

Download de volledige gids hier

Buiten het feit dat wij het volledige proces van de AGV-implementatie in dit document voor u in kaart hebben gebracht, hebben wij ook de belangrijkste key-takeaways en andere onmisbare informatie voor u geformuleerd. Wanneer u het formulier hieronder invult ontvangt u het bestand direct in uw mail. 

hires-210909-33-scaled.jpg
Managing Director AGV International B.V.
Tom Broeder

Gerelateerde artikelen

Targeting labor shortages through AGV implementation

Het is code rood op de arbeidsmarkt, maar AVG's kunnen hier een effectieve oplossing voor bieden.

Het proces van AGV-implementatie

Het proces van AGV-implementatie kan bij aanvang wat gecompliceerd lijken. AGV International neemt u graag mee door dit hele proces in drie verhelderende blogs.

Wat zijn de lange termijn voordelen van AGV-implementatie?

Automated guided vehicles, ook wel AGV's genoemd, vinden een rol in steeds meer sectoren en op steeds meer manieren.
en_US

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!